paint

Akwasi in Eye Filmmuseum

Ga met Akwasi mee naar Eye Filmmuseum in Amsterdam waar je alles leert over de ontwikkeling van film, van vroeger tot nu. Akwasi komt er achter dat je in het filmmuseum veel meer ziet dan alleen zwart-wit films. Is het hem gelukt om de bingokaart af te vinken binnen 10 minuten? Bekijk de derde aflevering van de Bingo Battle nu en download de bingokaart zodat je de challenge zelf aan kunt gaan in het museum! Je kunt daarbij ook toffe prijzen winnen!

paint

BIngo Battle

paint

Over de BN'er

Akwasi

Rapper Akwasi is vooral bekend van zijn hiphopformatie Zwart Licht, waarmee hij dit jaar het album Bliksem gereleased heeft. Hiervoor hebben zij net de clubtour afgerond en dit najaar gaan ze weer op pad. Naast zijn eigen platenmaatschappij Neerlands Dope is hij ook zijn eigen productiebedrijf gestart: Need Vision. Daarnaast is hij regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door.

Over het museum

Eye Filmmuseum

In Eye Filmmuseum in Amsterdam leer je alles over de ontwikkeling van film, van vroeger tot nu. Bekijk de Bingo Battle aflevering met Akwasi en ontdek dat je in dit leuke en interactieve filmmuseum veel meer ziet dan alleen zwart-wit films!

Adres

Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam

Website

Eye Filmmuseum
dots

Niks missen?

dots

De Bingo Battle is ontstaan uit een samenwerking tussen MuseumTV en CJP.

Het project is mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds.